Riggerne - Perfection In Rigging

 

Riggerne er et professionelt riggerværksted som tilbyder højeste kvalitet i rigning for alle typer sejlbåde

Vi forhandler bedste kvalitet indenfor tovværk, rullesystemer, storsejlsslæder, aluminium- og kulfibermaster, bomme, spilerstager, bovspryd, rig-fittings, snap sjækler mm.
Vi giver professionel rådgivning om mast og rig og er specialister i stående rig, splejsning af hi-tec tovværk, wirer til søgelænder og diverse dele til rig.  
I vores værksted kan vi klare alle reparationer af master, rullesystemer, valsning af wirer, splejsning af tovværk og meget mere.
Desuden tilbyder vi mange muligheder indenfor vinteropbevaring og service af mast og rig til din sejlbåd.

Transport af mast og båd:
Vi tilbyder transport af master med egen trailer i Danmark og i udlandet, se mere under Masteservice.
Vi tilbyder også at sejle din båd til en valgt destination i ind- og udland, hvis du skal have lavet service, sat mast på - eller bare gerne vil have transporteret din båd et sted hen. Ring eller skriv til os for pris og muligheder.

Perfection

Vores slogan er "Perfection in Rigging" fordi vi stræber efter perfektion i alt vi gør. Vi sælger kun produkter af højeste kvalitet og samarbejder med de bedste leverandører vi kan finde i verden.

Vi lægger stor vægt på altid at levere en perfekt løsning til enhver opgave vi påtager os, både stort og småt.

 

Historie:
Riggerne Aps er et dansk firma, ejet og drevet af aktive sejlere med over 20 års erfaring i bådbrancen. Firmaet startede med navnet Mast2Keel Aps i 2008, og havde til huse hos Kerteminde Yachtværft indtil juni 2013, hvor det flyttede til Frederiksø i Svendborg havn. I juli 2015 var firmaet vokset ud af rammerne igen og flyttede til Østre Kaj (også i Svendborg havn). Firmaet råder nu over 500 kvm produktionslokaler, har plads til master op til 40 m. og ligger tæt ved kajkanten, hvor sejlbådene serviceres.

Vision:
Vi vil være det ledende riggerfirma på det skandinaviske marked, og vi vil være kendt for at levere den bedste kvalitet indenfor rigning til sejlbåde og industri.


Rigning og kontor:

                                  

Rigger Frank Kirkegaard                     
Udd. sejlmager v. Elvstrøm Sails           
25 års erfaring som rigger/sejlmager     
fk@riggerne.com                                    

 

Louise Haldbo Balslev, Marketing & Administration
Multimediedesigner, BA. i Organisation & Ledelse,

Yachtskipper 1. grad

lhb@riggerne.comPå værkstedet:

(Foto på vej!)
Nicolaj Bjørnholt

Rigger-assistent
Dedikeret og vindende Hobie-sejler